07.11.2015, 10:15 | Af: Administrator

FCM U17 jagter fire på stribe i mandagskamp

Efter en lidt famlende start er tingene for alvor begyndt at klikke for FCM U17.  De seneste tre kampe har givet tre sejre, og en målscore på imponerende 14-0.

Der er dog ikke nogen fare for at holdet synker ned i selvtilfredshedens lune sovs. Cheftræner Svend Graversen har tænkt sig at bruge den gode form til at sætte yderligere kul på holdets udvikling:

- Spillerne er blevet meget bedre til at bruge hinandens styrker, og nu spiller vi som et hold. Vi har fået vist, at vi mestrer den hurtige possession-fodbold, og nu skal vi vise, at vi også kan være gode i omstillingsspillet – både når vi angriber, og når vi selv får dem imod os, fortæller FCM-træneren.

På mandag møder U17-drengene Randers, der måske er det hold i U17 Ligaen, der er dygtigst i omstillingsspillet, bakket op af en stærk organisation ned gennem hele holdet.

Sidste sæsons indbyrdes møder endte med en sejr til hver, dog er det FCM U17, der har revanche til gode efter Randers i foråret vandt med 4-1.

For flere FCM-spillerne byder kampen desuden på et gensyn med gamle holdkammerater. Flere af spillerne på Randers U17 har således en fortid på FCM’s Elitefodboldskole – det gælder Walther Winkler, Emil Krogh Vestergaard og Andreas Lauridsen.

Hos FCM har Gustav Kjeldsen taget rejsen den modsatte vej, men en skade forhindrer desværre midterforsvareren i at møde sin gamle klub. Ingen af de to hold har spillere i karantæne til kampen.

Der er kampstart mandag aften kl. 18.30 på Wunderelf Arena i Ikast.