25.11.2015, 10:57 | Af: Administrator

Heinze bliver akademitræner

Søndag stoppede keeperen – nu begynder han i nyt FCM-job

Alka Superligaklubben FC Midtjylland styrker talentudviklingen. Det sker konkret med ansættelsen af den 29-årige Lasse Heinze som ny målmandstræner på akademiet på fuld tid.

- Jeg glæder mig som en vild. Havde jeg verdens bedste job indtil i søndags, så begynder jeg nu på verdens næstbedste job. Det er et drømmescenarie for mig, og jeg er taknemmelig for at komme ud på den anden side og stadig kunne arbejde med noget, der er min passion, siger Lasse Heinze.

Søndag var han på bænken, da hans norske klub Sarpsborg spillede pokalfinale mod Rosenborg. En kæmpe oplevelse rigere er han allerede tilbage i det Ikast, hvor den professionelle karriere begyndte for 13 år siden.

FC Midtjyllands sportsdirektør Claus Steinlein glæder sig over ansættelsen af Heinze og den generelle styrkelse af arbejdet med klubbens målmænd på liga- og ungdomsniveau.

- Vi har netop hentet Nikolaj Pold fra AC Horsens som ny overordnet ansvarlig for træningen af målmændene i FCM. Med tilknytningen af Lasse lægger vi et lag på, når det drejer sig om udviklingen af vores akademimålmænd, siger Claus Steinlein, der noterer, at der jo er tale om, at en Rindum-dreng bliver tilknyttet FC Midtjylland.

Lasse Heinze ser frem til samarbejdet med Nikolaj Pold, som han kender indgående fra den fælles fortid i AC Horsens.

- Det bliver godt at arbejde tæt sammen med Nikolaj og suge til sig af hans erfaring. Samtidig ved jeg, at han vil tage mig med på råd, så jeg glæder mig til den fælles sparring, siger Lasse Heinze.

Læs også - Heinze: Ville gøre det hele igen