25.11.2015, 13:18 | Af: Administrator

'Kianchenko' forklarer fodboldregler

Kian Hansen og Erik Sviatchenko får debut som fodboldeksperter på onlinesitet chrichri.dk, der har et publikum noget anderledes end det sædvanlige

De er vant til at blive mødt af et flertal af hujende mandestemmer, der råber på heltene og kalder dem hen til 'en Fenerbache', når fodboldkampen er forbi. Denne gang er det dog et anderledes feminint publikum, der betragter forsvarsduoen i FC Midtjylland - 'Kianchenko' - udfolde sig som læremestre i HAUS sofamiljø.

Ja faktisk kigger op mod 150.000 kvindelige læsere hver måned på chrichri.dk, som er et online livstilsmagasin henvendt til det kvindelige publikum startet af Christiane S-M O'Connor.

De mange besøgende har nu allesammen chancen for at se og høre Kian Hansen og Erik Sviatchenko give lidt hjælp med fodboldreglerne, så kæresten kan blive imponeret, når der for eksempel bliver dømt offside eller indirekte frispark.

Se de to herrers optræden ved at klikke ind på sitet her >>