04.11.2015, 06:22 | Af: Administrator

Live tv fra FCM-pressemøde i Napoli

Hør hvad Jess Thorup har på hjertet fra kl. 18.15 på Jyske Bank TV

Onsdag er rejsedag for FC Midtjylland-spillerne forud for torsdagens Europa League-gruppespilskamp på udebane mod Napoli.

Der er afgang 10.30 fra Billund i chartret fly, og efter ankomst på Royal Continental Hotel midt på eftermiddagen står den på sen frokost, før spillerne drager mod San Paolo til aftenens træning på det legendariske stadion og tidligere hjemmebane for Diego Maradona.

Træningen begynder kl. 19.00. Men allerede fra kl. 18.15 kan du live følge FCM's pressemøde fra stadion og høre, hvad cheftræner Jess Thorup og en spiller har på hjertet. Pressemødet streames live på Jyske Bank TV og fcm.dk, hvor du senere onsdag aften også kan se diverse spillerreaktioner på dagen og forskræp frem mod Napoli-kampen.

Du kan under hele FCM’s ekspedition til det italienske følge holdets færden og løbende få nyheder på instagram og twitter. Der er kick off torsdag kl. 19.00. Kampen vises på Canal 9.