04.11.2015, 22:33 | Af: Administrator

Reaktioner fra Youth League-triumfen

FCM TV fangede en begejstret målscorer og træner efter 2-0 sejren i ungdommens Champions League

Mads Olsen åbnede scoringen med et drøn af et langskud og var naturligvis en glad herre efter slutfløjtet havde lydt

- Jeg er sindssygt tilfreds med kampen, selvom vi har lidt problemer med spillet i første halvleg. Vi holder en god pause og kommer godt ud til anden, og så er det bare super godt at kunne hive 2-0 hjem på hjemmebane, siger midtbanespilleren, der ser en stor forskel på Youth League og U19-ligaen.

- Tempoet er noget helt andet, spillerne er bedre, arenaerne er større, der er flere tilskuere - alt er bare større, hurtigere og mere spændende, lyder det sprudlende fra Mads Olsen til FCM TV.

Se hele interviewet med målscoreren her >>

Cheftræner Kenneth Andersen var efterfølgende pavestolt af sit mandskab, der med sejren har sikret sig et godt udgangspunkt inden returen i Polen.

- Jeg står med en rigtig god fornemmelse bagefter og er meget stolt af holdet. Vi måtte naturligvis kæmpe hårdt for det, men det var dejligt at se, at vi til sidst kunne få 2-0 i stedet for 1-0, inden vi skal til Polen, fortæller Andersen efter kampen og uddyber:

- Selvfølgelig står vi med gode odds nu, og det er klart, vi har bragt os selv i en god position. Men vi tager ikke let på returen, for vi ved, at polakkerne helt sikkert vil komme blæsende fra start og forsøge at score et hurtigt mål og gøre os shaky. Så vi ved godt, at der om tre uger ned i Polen venter os et rigtig svært opgør og et hårdt stykke arbejde, slutter Kenneth Andersen.

Hele interviewet med cheftræneren kan ses her >>