16.11.2015, 19:47 | Af: Administrator

Reserverne vandt topopgør

Paul blev matchvinder, da FCM II endegyldigt kvalificerede sig til forårets mesterskabsslutspil. Comeback til Jim Larsen.

FCM II kom bedst fra land i mødet mellem nr. 1 og nr. 2 i Reserveligaens pulje 2, da Mikael Anderson sendte bolden på stolpen efter knap fem minutter.

I det hele taget startede ulvene godt. Med højt presspil lykkedes det flere gange at bryde bolden oppe på OB's banehalvdel. Det gav flere farlige omstillinger, der dog ikke blev udnyttet.

Gradvist kom hjemmeholdet bedre ind i kampen, og kom frem til et par kvalificerede afslutninger ved Anders K. Jacobsen og Hassan Kurucay.

Trods nydeligt spil endte halvlegen uden mål, og det var blandt andet Jim Larsens fortjeneste. Midterforsvareren har siddet ude siden april, men udstrålede styrke og konsekvens og udgjorde sammen med Rasmus Lauritsen et solidt midterforsvar, indtil han som aftalt blev udskiftet i pausen - velkommen tilbage Larsen!

Træværk i vejen
Efter pausen fortsatte FCM II jagten på føringsmålet. Først kom indskiftede Mads Vang tæt på, da han trak ind i banen og bankede bolden på trekantssammenføjningen, og få minutter senere kom målet så.

Jesper Lauridsen førte bolden frem i en omstilling, der i første omgang blev afvist af OB-forsvaret. Gemmer sendte dog bolden tilbage ind i feltet, hvor den imidlertid ramte Jesper Lauridsen på det, der må betegnes som den nederste del af ryggen. Paul, der var kommet på banen for Pusic, fik suget bolden til sig, driblede en tur rundt om sig selv og lagde til sidst bolden forbi Casper Radza i OB-målet. 1-0.

Efter den gode FCM-start overtog de stribede kontrollen med kampen, og efter en times spil brændte det alvorligt på for FCM. Andreas Murbeck ville spille bolden ud til Malte Jürgensen på backen, men snublede og tabte et skridt. Det blev næsten fatalt, da Anders Thomsen opsnappede bolden, men Oliver Ottesen kom blæsende ud af målet og fik afværget.

Desværre for Ottesen overstrakte han albueleddet i situationen, men den unge FCM-keeper hev alligevel en ny god redning op kort efter, hvor Lucas Jensen kom til afslutning efter en dårlig clearing. Ottesen blev umiddelbart derefter taget ud til fordel for Simon Petersen.

FCM II viste også stadig tænder, og med et kvarter igen, gentog Mads Vang sin aktion fra starten af halvlegen - et træk ind i banen og et spark på mål. Desværre også med det samme resultat som før - skuddet prellede igen af på trekantssammenføjningen.

Kort efter var det OB's tur til at blive afvist af træværket, da Lucas Jensen sendte bolden på stolpen. Det var fjerde gang i kampen at målrammen stod i vejen for de to hold, og derfor endte Pauls træffer med at blive den eneste scoring på TREFOR Park. OB's trup til kampen talte i øvrigt Alexander Nicolajsen, der sidste sæson var med til at vinde U19-guld med flere af de FCM'ere, han i dag stod over for.

Med sejren overtager FCM II førstepladsen fra OB, men mere vigtigt er det, at holdet nu definitivt er sikre på at ende i top 2, og dermed det stærkest besatte slutspil i foråret. FCM-træner glædede sig over sejren, og de perspektiver, den giver:

- Det var en af de bedre reserveholdskampe, og den blev afviklet i et tempo, der var en topkamp værdig. OB stiller med en god trup, og det er tydeligt, at de lige som os prioriterer reserveligaen. OB spiller med nogle meget bevægelige offensive folk, og de var gode til at finde rummene, især efter 1-0 målet, hvor vi kommer til at stå og forsvare os. Alt i alt, leverer vi dog en god indsats, og det er utroligt vigtigt for os, at vores reserver og udviklingsspillere nu er sikret den bedst mulige matchning til foråret, fortalte Bjerg fra spillerbussen.

Reserveholdet har stadig to kampe tilbage inden vinterpausen. Den første spilles næste mandag, 23/11. kl. 15.00, hvor Esbjerg kommer på besøg. Se stillingen i Reserveligaens pulje 2 her.

OB II - FC Midtjylland II 0-1 (0-0)
54' 0-1 Paul Onuachu (assist Gemmer/Lauridsen)

Opstilling FCM: Oliver Ottesen (70' Simon Petersen) - Malte Jürgensen, Rasmus Lauritsen, Jim Larsen (46' Andreas Murbeck), Jesper Lauridsen - Michael Olusoji Ogungbaro, Gloire Rutikanga (60' Mads Olsen), Jonas Gemmer - Mikael Anderson (46' Mads Vang), Babajide David, Martin Pusic (46' Paul Onuachu)

Opstilling OB: Casper Radza - Magnus Pedersen, Frederik Tingager, Oliver Lund, Mikkel Kirkeskov (46' Alexander Nicolajsen) - Lucas Jensen, Matti Lund Nielsen, Hassan Kurucay, Yao Dieudonne (81' Alexander Hemmingsen) - Anders Thomsen (64' Kristian Weber), Anders K. Jacobsen (46' Mads Raben)

Billede: FCMfoto.dk