24.11.2015, 09:39 | Af: Administrator

Se FCM U19 live i tv

Når FC Midtjyllands U19-talenter i eftermiddag møder Legia Warszawa i UEFA Youth League, vises opgøret direkte på TV3 Sport1 klokken 16.00

Udgangspunktet hedder 2-0 for FC Midtjyllands U19-hold, der i eftermiddag spiller returkamp mod polske Legia Warszawa i ungdommens Champions League.

Men det kræver endnu en god indsats i returopgøret, hvis drømmen om avancement i turneringen skal realiseres. Og for første gang vises FC Midtjyllands talenter direkte på tv, da Viasat med rettighederne til Champions League også har rettighederne til ungdommens pendant.

Kommentator under transmissionen er TV3 Sports David Kroner, og han er spændt på at se, hvad de unge ulve kan præstere på den store scene.

- Det er første gang, vi sender FC Midtjylland fra Youth League, og den mulighed er vi kun glade for. Naturligvis kan vi godt lide at følge danske hold, og jeg tror, det bliver en stor oplevelse for klubben men også seerne, forklarer David Kroner, der selv følger interesseret med i ungdomsfodbold og kender til FC Midtjyllands store talentarbejde.

- Personligt følger jeg meget med i ungdomsfodbold, og jeg ved, FC Midtjylland går højt op i talentarbejde. Det bliver spændende at se, hvor holdet står i forhold til de bedste hold i Europa, og avancerer de her, kan næste opgave jo blive mod et af verdens bedste ungdomshold, fortæller Kroner.

Den rutinerede kommentator nævner blandt andet sejren ved den italienske ungdomsturnering Torneo Bellinzona i foråret, som en af de ting, han har bidt mærke i ved midtjyderne. Her vandt FCM U19 med 3-0 over Atletico Madrid i finalen, og størstedelen af de spillere spiller også i eftermiddag.

- Jeg glæder mig til at se FCM's ungdomsspillere, for der er mange interessante imellem. Og så er det rart at se 90 minutter frem for at få enkelte klip på nettet, slutter David Kroner.

Vinder FCM samlet over Legia Warszawa, vil det efter jul betyde play-off kampe mod en af to'erne fra gruppespilsdelen af UEFA Youth League.

Om det bliver aktuelt kan følges live på TV3 Sport1 fra klokken 16.00, hvor David Kroner altså sidder klar til at guide seerne i gennem opgøret.