03.11.2015, 10:40 | Af: Administrator

Se Napoli – FCM i biografen

BioCity Herning åbner det store sal til Europa League-kampen torsdag

Film skal ses i biografen. Og det kan fodbold også. I alt fald hvis ens favoritklub spiller på udebane i Europa League, og man ikke selv lige har mulighed for at følge sine helte i det fremmede.

Torsdag aften spiller FC Midtjylland ude mod SSC Napoli på fjerde spilledag i Europa League gruppespillet, og den kamp kan ses på det store lærred i BioCity Herning, der åbner den store sal med plads til 250 og byder indenfor til Europa League-aften for alle med sympati for FC Midtjylland.

- Vi havde stor succes med at vise udekampen mod Southampton tidligere i år, og nu gentager vi arrangementet. Det giver noget helt særligt at se fodbold på det største lærred i området, og jeg er sikker på, det bliver en rigtig god aften, siger Søren Kølsen, direktør for BioCity Herning.

Der er kampstart kl. 19.00, og en billet til kampen samt en forfriskning koster 50 kroner.

- Vi er klar til at give den gas. Og det er bare meget sjovere at se kampen sammen med venner og andre FCM-tilhængere end det er at sidde derhjemme hver for sig, så vi regner med udsolgt, siger biografdirektør Søren Kølsen.

Du kan sikre dig billet til kampen her.