22.11.2015, 20:10 | Af: Administrator

Sejre til Euro League-modstandere

Legia varmede op til FCM med 1-0 hjemme - også sejre til Brugge og Napoli

Alle fire hold i FC Midtjyllands Europa League-gruppe præger lige nu toppen af deres respektive ligaer.

I Polen varmede Legia Warszawa op til torsdagens gruppespils-kamp mod FC Midtjylland med en 1-0 sejr over Slask Wroclaw. Prijovic scorede, og målet cementerede Legias andenplads i den polske Ekstraklasa med otte point op tl Piast Gliwice på førstepladsen og fem point ned til KS Cracovia på tredjepladsen. Legia har aktuelt 29 point for 16 kampe.

I Belgien har Club Brugge stort set ikke sat point til siden mødet med FC Midtjylland. I denne weekend cruisede Brugge sig til en 3-0 sejr hjemme på Jan Breydel over Zulte-Waregem. Brugge er lige nu toer i Belgien med 31 point, to færre end Gent på førstepladsen.

I Italien var der tale om en tålmodighedens triumf for SSC Napoli, der ude mødte bundklubben Hellas Verona. Efter 0-0 ved pausen blev det til Napoli-gevinst på 2-0 på to scoringer af Insigne og Higuain. Med sejren gik napolitanerne på førstepladsen i Serie A med 28 point. Det samme har Fiorentina og Inter i en meget intens italiensk topstrid.

FCM selv fik jo fredag aften 1-1 ude mod OB i en kamp, hvor det nok var det maksimale, man kunne have bedt om. Højrebacken André Rømer både scorede og ragede en advarsel til sig, så han ikke er til disposition i næste søndags topopgør på MCH Arena mod FC København. Apropos FCK, så måtte københavnerne søndag eftermiddag nøjes med 0-0 hjemme mod Viborg.

Og på den måde endte weekenden alligevel hæderligt, set gennem midt- og vestjyske snebriller.