13.11.2015, 09:01 | Af: Administrator

Sisto nomineret til årets fodboldspiller

FCM-talentet med i kapløbet om den prestigefyldte pris

Den 9. januar 2016 kåres vinderen af Spillerforeningen og Hessel HiRE årets fodboldspiller 2015 ved DR's store sportsgalla, Sport 2015. Og blandt de nominerede er Pione Sisto og den tidligere akademispiller Simon Kjær.

- Pione Sisto, FC Midtjylland, blev sidste år Årets Profil i Superligaen, og i år har han taget skridtet op. Han har for alvor fået sit gennembrud i 2015 med store præstationer i Superligaen, Europa League og debut på det danske A-landshold. Pione Sisto spillede en afgørende rolle, da FC Midtjylland sikrede sig sit første mesterskab i sidste sæson, lyder det i nominering.

Også Simon Kjær får flotte ord med på vejen.

- Simon Kjær, Fenerbahçe, havde et fremragende forår i franske Lille, selvom klubben leverede svingende resultater. Det resulterede i et sommerskifte til den tyrkiske storklub, hvor Simon Kjær har etableret sig som fast mand. Derudover har Simon Kjær været en fast del af det danske landshold, hvor han har leveret flere flotte præstationer.

Sisto og Kjær kæmper mod Christian Eriksen, Michael Krohn-Dehli og Kasper Schmeichel om prisen.