20.11.2015, 08:25 | Af: Administrator

Skæve vinkler: Målrigt på denne dato

Statistikken mellem FC Midtjylland og OB er tæt

FC Midtjylland vandt det seneste opgør mod OB hjemme på MCH Arena, mens OB tog sejren senest, de var værter på Trefor Park i Odense.

Og i det hele taget tegner der sig et tæt kampbillede mellem aftenens to duellanter.

FC Midtjylland og danskfodbold.com har gravet lidt i statistikken.

Kick-off i aften klokken 18.00 på Trefor Park.

Vidste du, at...
- Det er Superligakamp nr. 47 mellem OB og FC Midtjylland. Statistikken siger 20 sejre til FC Midtjylland, ni uafgjorte og 17 nederlag samt en målscore på 66-57 set med FC Midtjyllands øjne.

- Kun en af de 46 tidligere Superligakampe mellem OB og FC Midtjylland er endt helt uden scoringer, hvilket var i marts 2005. De 32 seneste Superligaopgør mellem OB og FC Midtjylland har således alle indeholdt mindst én scoring.

- Hvis FC Midtjylland besejrer OB, vil klubben runde et mindre jubilæum. Det vil i givet fald være 10. Superliga-udekamp i træk afviklet en fredag, hvor FC Midtjylland ender som vinder af kampen.

- FC Midtjyllands tre tidligere Superligakampe afviklet den 20. november har samlet indeholdt 18 scoringer, dvs. gennemsnitligt seks mål pr. kamp. I to af tilfældene endte FC Midtjylland som vinder med 4-3, hvorimod den tredje kampe endte med et nederlag på 1-3.

- FC Midtjylland er uden sejr i de tre seneste Superligakampe mod OB i Odense, hvoraf de to seneste er endt med nederlag. Kun i et tilfælde tidligere har FC Midtjylland tabt tre Superliga-udekampe mod OB i træk, hvilket daterer sig helt tilbage til november 2001-maj 2005 (fem nederlag i træk).

Udeholdet har tabt de seneste fire Superligakampe mellem OB og FC Midtjylland. I tre af de fire sejre har hjemmeholdet scoret tre mål, hvilket i to af tilfældene var FC Midtjylland.

- Kian Hansen og Daniel Royer kan begge spille deres officielle kamp nr. 25 for FC Midtjylland. De debuterede begge i hjemmekampen mod Lincoln FC fra Gibraltar i juli i år.

Jakob Kehlet dømmer sin 121. Superligakamp og den 20. med deltagelse af FC Midtjylland (7V-3U-9T). Kun én af de seks tidligere Superliga-udekampe med Jakob Kehlet som dommer er endt med sejr til FC Midtjylland.

- Norske Jon Knudsen, der var målmand i FC Midtjyllands første officielle kamp den 1. august 1999, fylder 41 år på kampdagen.