26.11.2015, 13:53 | Af: Administrator

Sportslig grunduddannelse, Ikast-Brande Kommune

Siden august 2015 har der på Ikast Nordre Skole eksisteret et tilbud om en sportslig grunduddannelse for elever i 0. til 6. klasse.

Dette har mange sportsglade elever benyttet sig af. Endvidere er der fra 7.-9. årgang idrætstalentklasser. I den anledning inviteres hermed til informationsmøde, om andet skoleår med sportslig grunduddannelse, hvor skole og idræt/bevægelse forenes i aldersrelateret træning , startende fra aug. 2016.

Informationsmøde om Sportslig Grunduddannelse:
Mandag 30. november kl. 17.00 er der informationsmøde på Ikast Nordre Skole.

Her vil der være oplæg fra skolens ledelse og kommunens sportslige koordinator. Der gives et indblik i form og indhold, samt hvordan hverdagen har taget sig ud for de elever, der går på enten den sportslige grunduddannelse eller i idrætstalentklasserne. Endvidere hvilke tanker, der er til fremtiden.

Så er du forældre til et skolesøgende barn, bosat i eller udenfor Ikast-Brande kommune, er du, og hvis det gælder 7. – 9. årgang også Jeres barn, meget velkomne til dette informationsmøde, som afholdes: Ikast Nordre Skole mandag 30/11 kl 17.00

Se yderligere på Ikast-Brandes hjemmeside: https://www.ikast-brande.dk/sportsliggrunduddannelse