03.11.2015, 08:57 | Af: Administrator

Stor ulveflok med til U19 EM-kvalifikation

Det er snart tid til første runde af EM-kvalifikationen for U19-landshold. Ulvene dominerer det danske landshold med hele seks spillere i truppen

Om en lille uge står den atter på U19-landskampe, og denne gang er der for alvor noget at spille om – en plads blandt Europas bedste.

U19-landstræner Bent Christensen har udtaget en 18-mandstrup til første EM-kvalifikationsrunde, som finder sted på Malta. I truppen er hele seks FCM-spillere at finde. Der er blevet plads til Andreas Raahauge, Alexander Munksgaard, Rasmus Nicolaisen, Mikkel Duelund, Rasmus Nissen og Mads Døhr Thychosen.

Der er i øvrigt hele fire af de seks FCM-spillere, som har repræsenteret nogle af FC Midtjyllands mange samarbejdsklubber. Således har Alexander Munksgaard spillet for Vind, Vinding og Vildbjerg. Derudover har Andreas Raahauge, Rasmus Nissen og Rasmus Nicolaisen repræsenteret henholdsvis Vildbjerg, Brande IF og Aulum IF.

Sammen med de øvrige udvalgte skal de spille tre kampe mod henholdsvis Island, Malta og Israel. Den første kamp spilles i byen Paola, og de to øvrige spilles i Hamrum.

Inden det går løs med landsholdet, har talenterne en vigtig kamp på onsdag i UEFA Youth League, når Legia Warszawa kommer på besøg på MCH Arena. Det opgør har kick-off klokken 18.00.