29.11.2015, 16:12 | Af: Administrator

Storm aflyser FCM - FCK

Den opgraderede storm Gorm spænder ben for topopgøret

Aftenens topopgør i Alka Superligaen mellem FC Midtjylland og FC København med kick off på MCH Arena i Herning kl. 18.00 er blevet aflyst.

- På det foreliggende grundlag tager vi ingen chancer af hensyn til spillernes og publikums sikkerhed. Det er vi i samråd med beredskabschef Kim Bjerg Wemmelund, kampens dommer Michael Tykgaard, politiet, brand og redning og FC Midtjylland enige om, forklarer adm. dir. i MCH Messecenter Herning Georg Sørensen, der ejer MCH Arena.

- Eftersom vi som arrangørklub ikke kan få garanti for spillernes og publikums sikkerhed under kampen, har vi ikke anden mulighed end at aflyse. Vi risikerer, at vindstødene af orkanstyrke med vindhastigheder på op til 34 meter i sekundet kan få reklameskilte, højttalere og lamper til at falde ned over publikum. Den risiko kan vi ikke leve med, og derfor har vi desværre ikke andet valg end at aflyse, forklarer Rasmus Ankersen, formand for FC Midtjylland.