19.11.2015, 10:17 | Af: Administrator

Thorup: Avle videre på seneste succeser

FC Midtjylland fik før landsholdspausen en kærkommen sejr og samtidig et resultat at bygge videre på for cheftræneren

Den seneste 5-1 sejr over Esbjerg lunede godt hos de danske mestre og cheftræner Jess Thorup, der inden måtte gå fra banen i seks kampe i streg uden point. De tre point og de mange mål vaskede de seneste skuffelser af sig og gav en behagelig fornemmelse af gå til pause på.

- Sejren mod Esbjerg var vigtig, for vi var jo inde i en periode, hvor vi ikke havde resultaterne med os. Og den bedste medicin for at komme ovenpå igen er sejre, så den kom kærkomment. Det var rart for os alle, og nu er det vigtigt, vi bygger videre på sejren, hvilket vi jo passende kan gøre i Odense fredag aften, siger Jess Thorup.

Grundpillerne til en ny sejr mod OB skal hentes fra det føromtalte opgør mod esbjergenserne, hvor ulvene fandt tilbage til noget af det spil, der normalvis kendetegner holdet.

- Vi skal prøve at finde nogle af de takter, som vi fandt mod Esbjerg, hvor vi fandt tilbage til vores base og fundament. Vi spiller overordnet set en rigtig fin kamp og får scoret nogle flotte mål - det skal vi have frem igen i morgen, fortæller Thorup.

Inden vinteren gør sit tag på superligafodbolden, venter der det sidste lange træk med fem kampe tilbage på programmet. Men med fornyet energi og flere spillere der vender hjem fra landshold med gode præstationer, er det en periode chefstrategen ser frem imod.

- Pausen gav os udover, at vi har fået trænet noget, også en mulighed for at holde lidt fri og være sammen med familierne og samle noget energi mentalt og fysisk, og vi er godt i gang igen, siger Thorup og uddyber:

- Nu har vi haft en del spillere afsted med de respektive landshold, hvor de fleste har fået lidt succes. Den succes og den seneste kamp skal vi avle videre på, og det skal forhåbentligt bringe os langt i den næste spændende periode, vi står foran, slutter Jess Thorup.

Den periode starter i morgen, når FC Midtjylland møder OB på TREFOR Park. Første møde på MCH Arena endte med en sen 1-0 sejr til midtjyderne efter en overtidsscoring af Morten 'Duncan' Rasmussen.

Opgøret fløjtes i gang klokken 18.00 eller i tv live på TV3 Sport1.

Foto: Getty Images 485431922