23.11.2015, 13:49 | Af: Administrator

U19 på returopgave i UEFA Youth League

FC Midtjyllands U19-ulve lagde flot fra land med 2-0 hjemme på MCH Arena mod Legia Warszawa. I morgen eftermiddag møder de igen polakkerne til afgørelsens time. Opgøret kan følges live på TV3 Sport1 klokken 16.00

På en sen straffesparksscoring af Gloire Rutikanga spillede talenterne sig frem til et udgangspunkt med plus to mål, inden Legia byder velkommen til returkamp på Polish Army Stadium.

Træner Kenneth Andersen, der sammen med holdet tidligere i dag ankom til den polske hovedstad, forventer et polsk hold, der kommer ud til kampen meget lig det på hjemmebanen i Herning, hvilket ikke får træneren til at ty til en defensiv tilgang.

- Jeg tror, de starter ud lidt ligesom på MCH Arena, hvor de kom med fynd og klem for at få et hurtigt mål. Det skete ikke, og i returen skal vi heller ikke stille os ned og forsvare men modsat trykke dem for selv at få et mål, forklarer Andersen og påpeger, at Legia i så fald vil skulle score fire mål for at gå videre.

Siden sidste opgør har FCM U19 haft flere spillere succesfuldt afsted til ungdomslandshold, og i U19-ligaen har holdet ikke tabt i syv kampe i streg uden at indregne den europæiske sejr. Status før Youth League-mødet med Legia skaber derfor en behagelig fornemmelse hos træneren.

- Status er god, og vi har ikke grund til at tænke andet med den gode periode, vi har været inde i på det seneste. Vi ville selvfølgelig gerne have haft en sejr mod Esbjerg (0-0 i lørdags, red.), men jeg er fuld af fortrøstning forud for kampen i morgen, slutter Kenneth Andersen.

I den 19-mands store trup er Rasmus Nissen med igen, der i første opgør måtte sidde ude med karantæne, mens Victor Torp glider ud med en skade. Også Andreas Raahauge er med, som i efteråret har været supplement til Mikkel Andersen i superligatruppen.

Truppen mod Legia Warzsawa:
Oliver Ottesen
Andreas Raahauge
Rasmus Lauritsen
Rasmus Nicolaisen
Rasmus Nissen
Alexander Munksgaard
Andreas Murbeck
Kristian Dirks Riis
Malte Jürgensen
Andreas Poulsen
Jonas Gemmer
Gloire Rutikanga
Mads Døhr Thychosen
Mads Olsen
Nikolaj Kirk
Mikael Anderson
Simon Sterring
Mads Vang
Sebastian Buch Jensen

Kampen tirsdag sparkes i gang klokken 16.00 og kan følges direkte på TV3 Sport1.