10.11.2015, 09:51 | Af: Administrator

Ung akademispiller tonsser videre

U17-spilleren Jonathan Dahl Bagger var tæt på at gå helt ned under et langt skadesforløb, der skabte tvivl i den unge spiller. Det fortæller han til onlinebloggen Tonsser

En stor iver efter at spille fodbold fik Jonathan Dahl Bagger til at ignorere fysioterapeutens råd og overhøre de smerter, hans hofter prøvede at stoppe ham med. Et langt skadesforløb senere er FC Midtjylland-talentet ved at være ovenpå igen.

Det var under i tiden i AB, at den dengang 14-årige unge venstrekant pådrog sig sin alvorlige hofteskade. I en turneringskamp sidste år fik Bagger en forstrækning i den højre hoftebøje, og skaden var ved at knække den spirende fodboldspiller.

- Det har været hårdt, og der har været tidspunkter, hvor jeg har været ved at gå helt ned. Jeg fik en lignende længerevarende skade for tre år siden, hvor jeg overvejede at trappe ned, men denne gang var jeg ikke i tvivl om, at jeg ville komme tilbage, selvom det var meget frustrerende, at det tog længere tid end forventet”, siger Bagger til Tonsser.

I sommers skiftede den nu 15-årige kantspiller til FC Midtjyllands akademi, hvor den alvorlige skade i hoften er kommet under kontrol.

Læs hele bloggen om den talentfulde U17-spiller her >>