16.12.2015, 08:59 | Af: Administrator

- Selvfølgelig skal vi spille på MCH Arena

Et stadionskifte vil give mere på bundlinjen, men vigtigheden i at spille Europa League-kampen mod Manchester United i regionen vejer tungere

Økonomisk set ville man med fordel kunne skifte MCH Arena ud med et større stadion, når Manchester United kommer på besøg i februar.

Interessen for kampen er allerede enorm, men alligevel har det aldrig for alvor været et tema at skifte væk fra den normale hjemmebane til klubbens største kamp nogensinde.

På MCH Arena har ulvene flere gange i år skrevet historie, og det bliver altså også her, at næste kapitel i den europæiske historiefortællinger finder sted.

- Vi har valgt at sige, at det her er en kamp og en oplevelse for regionen. Vi skal spille på vores ægte hjemmebane og for de fans, der følger os i Alka Superligaen, forklarer kommerciel direktør i FC Midtjylland Jacob Jørgensen.

- Det er både direktionens, bestyrelsens og Matthew Benhams ønske, at vi skal spille den største kamp i klubbens historie der, hvor vi hører til og ikke på et fremmed stadion, selv om det økonomisk ville være en bedre forretning for FC Midtjylland at flytte kampen til et større stadion, hvor vi kunne sælge tre-fire gange så mange billetter, som vi kan på MCH Arena.

Forsøgt at finde et fair prisniveau
- Når billetpriserne er højere end normalt, så skyldes det selvfølgelig, at det er en kamp med en enorm stor efterspørgsel. Det er den slags kampe, som er vigtige for FC Midtjylland at kunne lave en god forretning på for også at kunne levere topfodbold i regionen til vores fans de næste mange år, fortæller Jacob Jørgensen.

- Vi har forsøgt at finde et fair prisniveau, der afspejler kampens popularitet og vigtighed, samtidig med at vi holder et prisniveau, der gør det muligt at komme med for de mennesker, der trofast følger os i Alka Superligaen. Det synes jeg faktisk, vi lykkes med. Samtidig er jeg glad for, at vi kan give en rabatteret pris til vores trofaste sæsonkortholdere.

Billetsalget til opgøret mod Manchester United åbner for sæsonkortholdere den 18. januar, mens salget for andre begynder den 25. januar.