03.12.2015, 10:25 | Af: Administrator

Duelund mod debut på U21-landsholdet

Patrick Banggaard er igen med, mens en anden mulig debutant kan blive Kristoffer Olsson for Sveriges Ligalandshold

Til januar rejser Danmarks U21-landshold på træningstur til Tyrkiet for at spille to testkampe mod Ukraine U21 og Wolfsburgs U23-hold i to testkampe.

U21-landstræner, Niels Frederiksen, udtog i dag 18 spillere til truppen, og blandt dem altså Mikkel Duelund, der kan få debut på U21-niveau.

- Det er en rigtig god mulighed for mig for at se en håndfuld spillere an, som befinder sig i periferien af U21-landsholdet, men som på sigt kan blive vigtige for os. Blandt andet har vi valgt at tage Mikkel Duelund med, efter nogle gode præstationer på U19-landsholdet og i FC Midtjylland, siger Niels Frederiksen til dbu.dk.

Patrick Banggaard, som efterhånden er et sikkert navn på holdkortet, kan passende assistere sin holdkammerat på turen og selv spille sin landskamp nummer 14 og 15 for U21-landsholdet.

Olsson på ligalandsholdet
Ulvenes svenske midtbanespiller skal med det svenske ligalandshold på træningstur til Abu Dhabi og spille to kampe mod det finske ligalandshold og en endnu ukendt modstander.

Sidste gang Kristoffer Olsson blev udtaget til ligalandsholdet, løb han ind i en ærgerlig skade med et brækket ben. Efter et stærkt efterår for FC Midtjylland får elegantieren atter chancen for Sveriges næstbedste landshold og kan få sin debut under opholdet i Mellemøsten.

Foto: Getty Images 498047276