04.12.2015, 19:36 | Af: Administrator

Duelund-scoring ikke nok i Aarhus

AGF tog sejren på straffesparksscoring i anden halvleg

Det blev ikke den afslutningen på efteråret i Alka Superligaen, som FC Midtjylland havde håbet på. Det var nemlig hjemmeholdet AGF, der løb med sejren i aftenens dyst i Aarhus.

Sejren blev sikret med 20 minutter igen, da Kim Aabech blev matchvinder på en straffesparksscoring, efter at Alexander Juel Andersen blev nedlagt af Erik Sviatchenko i det kriminelle felt.

De to mandskaber var gået til pause 1-1 efter, at Mikkel Duelund udlignede hjemmeholdets føring, som kom allerede efter i det tredje minut, da den tidligere FCM-spiller Danny Olsen serverede en god stikning til Aleksander Cavric, som bragte hjemmeholdet foran.

Det var også de hvidklædte, der kom bedst ud til opgøret og sad på kampen i den første halve time. Men så begyndte de midtjyske gæster at få bedre fat, og især Mikkel Duelund blomstrede på venstrekanten.

Han kom i et par omgang til gode afslutninger, men fortsat var det løs krudt. Det var det dog ikke med et par minutter tilbage af første omgang. Et langt indkast fra Novak strøg helt til bagerste stolpe, og der stod Aarhus-knægten og kunne trille udligningen ind.

Den hold indtil 20 minutter igen, hvor Alexander Juel Andersen kom igennem i venstre side og fik tilkæmpet sig et straffespark, som Kim Aabech sikkert eksekverede til en 2-1-føring, som også blev kampens resultat.

Dermed går Alka Superligaen på vinterhi, men det gør FC Midtjylland ikke. På torsdag venter nemlig den afgørende kamp i Europa League mod Club Brügge, og hvad vil være bedre end at rejse sig der?

Der er kick-off torsdag klokken 19.00 på MCH Arena.

AGF - FC Midtjylland 2-1 (1-1)
1-0 Aleksander Cavric 3’
1-1 Mikkel Duelund 43’
2-1 Kim Aabech 70’

Advarsler:
32’ Danny Olson AGF
40’
Aleksander Cavric, AGF
55’ Andrian Lopez, AGF
86’ Alexander Juel Andersen, AGF

Start-11: Mikkel AndersenKian HansenPatrick BanggaardErik SviatchenkoFilip NovákTim SparvJakob PoulsenKristoffer Olsson (75’ Awer Mabil), Pione Sisto (68’ Martin Pusic), Mikkel Duelund (83’ Marcos UreñaPaul Onuachu

Bænk: Andreas RaahaugeJesper LauridsenJonas GemmerAwer MabilMarcos UreñaDaniel RoyerMartin Pusic

Dommer: Michael Johansen

Tilskuere: 4892