01.12.2015, 10:08 | Af: Administrator

Et tilløbsstykke uden lige

Det er nok den bedste måde at opsummere Black Friday i FC Midtjyllands Ulveshop

Danskerne kickstartede julesalget med at gøre Black Friday til den største engangsshoppedag nogensinde i danmarkshistorien.

Hos Ulveshoppen på MCH Arena blev der også løbet stærkt, da dørene i fredags klokken 09.00 for første gang blev åbnet op til fænomenet fra USA.

- Hele butikken blev fyldt på få minutter, det var helt vildt. Inden vi åbnede dørene, havde folk stået i kø i små tre kvarter foran shoppen, og køen blev bare ved inde i butikken de næste ni-ti timer, lyder det fra en overvældet Sales Manager i FCM, Tommy Pedersen.

Den sorte fredag resulterede i den største salgsdag siden guldkampen mod SønderjyskE i foråret. Det store hit blev den nye udebanetrøje, som i dagens anledning kunne fås 100 kroner billigere med gratis tryk på ryggen.

- Den lyngfarvede udebanetrøje tog teten på dagen, men folk var generelt glade for, at vi havde åbent herude, fordi vi har hele sortimentet til rådighed. Ud over spilletrøjerne blev der fundet mange adventsgaver, julegaver og en masse andre småting, så det var en fed dag, fortæller en glad Tommy Pedersen og nævner, at der i hele december måned vil være gratis tryk på trøjerne.

Til næste år efterår vil der igen være Black Friday i de danske mestres fanshop.

ÅBNINGSTIDER I JULEN:
Alle hverdage: 9-15
Lørdag: 9-14
Søndag: Lukket

Shoppen holder lukket den 23/12 og dagene mellem jul og nytår.

Adresse: Kaj Zartows Vej 5, 7400 Herning

OBS! Webshoppen er midlertidigt lukket. Vi flytter vores lager og lancerer snart en helt ny webshop.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev HER og få direkte besked når den nye webshop er online.