16.12.2015, 08:30 | Af: Administrator

FCM søger ny grafiker

Brænder du for grafisk formidling, så er du måske vores nye grafiker

Det har været et begivenhedsrigt år for FC Midtjylland. Tager man et blik henover 2015 byder året på klubbens første danske mesterskab, kvalifikation til gruppe spillet i Europa League, og i sidste uge spillede holdet sig så videre til 1/16-finalen i den europæiske turnering.

Uden for banen arbejdes der også benhårdt i hverdagen, og lige nu søger klubben en ny grafiker, der skal være med til at brande klubben.

Vi søger:
En person, som brænder for grafiske opgaver, og som har en grafisk uddannelse i rygsækken. Det er vigtigt, at du har en positiv indstilling til nye udfordringer, er initiativrig, innovativ og kan lide at yde dit bedste. Du skal have stor erfaring med Adobes programmer såsom Photoshop, Indesign, Illustrator og FinalCut/After Effects. Derudover forventes det, at du kan formulere dig fejlfrit på dansk samt har flair for programmer som PowerPoint og lignende. 

Om jobbet:
Du bliver ansvarlig for mange opgaver omkring markedsføringen af de danske mestre i tæt dialog med kommunikation samt kommerciel afdelingen. Ud over grafiske evner må du meget gerne være kreativ og kommercielt tænkende.

Dine opgaver bliver blandt andet:
Kampagneplanlægning, hvor du skal designe det visuelle udtryk i fx en sæsonkortkampagne og merchandise.
Udformning af annoncer til eksterne medier.
Udformning af brochurer, kampprogrammer, flyvers, kalender, plakater osv.
Udformning af grafik til FCM’s sociale medier, storskærme og infoskærme.
Udformning af salgsmateriale.
Ad hoc opgaver fx kommunikationsopgaver.

Jobbet er 37 timer om ugen. Løn forhandles efter kvalifikationer.

Sæt et par ord på dig selv og skriv, hvorfor det netop er dig, som skal være vores nye grafiker. Vedhæft også dit CV samt eksempler på grafisk arbejde, som du har lavet. Send din ansøgning til kommerciel direktør Jacob Jørgensen på: jjo@fcm.dk

Vi ønsker tiltrædelse snarest muligt, ansøgningsfrist 27. december.