18.12.2015, 11:05 | Af: Administrator

FCM søger video-journalist

Kunne du tænke dig at dække dig Europa League, Alka Superliga og Champions League i håndbold?

Så er det nu, du skal gå efter den ledige stilling som video-journalist i FC Midtjylland.

Du behøver ikke at have 10 års erfaring som video-journalist. Vi søger et yngre, energisk, dedikeret, målrettet og ambitiøst talent til vores kommunikationsafdeling.

Du skal kunne producere skarpe og appetitlige indslag til FCM TV, Facebook og andre platforme i et snuptag. Du skal også kunne skrive kort og præcist, for fcm.dk er et dynamisk nyhedssite, som hele tiden skal fodres med nyheder.

Vores platforme på de sociale medier er i markant vækst. Også her får du mulighed for at udvikle og præge FC Midtjylland.

FCM TV er et indsatsområde for os, og her bliver du en afgørende spiller. Du skal være med til at udvikle rammerne for, hvad man kan lave af klub-tv. Vi er en virksomhed, som kan lide at træde nye fodspor og være innovative, og det gælder også på vores kommunikationsplatforme.

Derfor er du idérig - selvkørende - nysgerrig - omgængelig - arbejdsom - pertentlig - humoristisk - empatisk - og med god viden om fodbold. Det får du brug for ved frokostbordet …

Vi tilbyder:
- Masser at rive i, frihed under ansvar, stor indflydelse på egne arbejdsopgaver, store oplevelser, plads til at tænke nyt, mulighed for at udfordre sig selv og måden at arbejde med journalistikken på, inspirerende kolleger i et godt miljø og Danmarks bedste omklædningsrum – lige til at lave reportager og indslag fra.

Da vi gerne vil havde dig på plads og i gang før Alka Superligaen genoptages i februar, er der tiltrædelse snarest mulig og ansøgningsfrist den 28. december 2015. Samtaler holdes primo januar 2016. Der er tale om en fuldtidsstilling. 

Ansøgning bilagt relevante eksempler på dit arbejde samt CV bedes sendt til kommunikationschef Martin Dons på mdo@fcm.dk.

For yderligere oplysninger, kontakt venligst kommunikationschef Martin Dons, mobil 2560 0090, mail mdo@fcm.dk