">

">

05.12.2015, 22:36 | Af: Administrator

'Kianchenko' på besøg i Ulveshoppen

Forsvarsduoen fra FC Midtjylland støtter med deres nye specialmerchandise Dansk Folkehjælps "julehjælp"

Erik Sviatchenko og Kian Hansen delte i dag autografer og smil ud i Ulveshoppen på MCH Arena. Anledningen - at gøre opmærksom på deres nye fælles 'Kianchenko'-fodboldtrøje med det sammensatte nummer 24 og halstørklæde til støtte for Dansk Folkehjælps "julehjælp".

Grobunden til kaldenavnet 'Kianchenko' stammer for det første fra det gode makkerskab, som der siden Kian Hansens ankomst fra Nantes har hersket i ulvenes midterforsvar. Men faktisk er det Erik Sviatchenkos far, Sergei Sviatchenko, der er hovedmand bag selve navnet.

- Ordet kommer egentlig fra min far, der ringede til mig, og som det første ord sagde Kianchenko. Hvad mener du, sagde jeg, og han svarede, at det er Kian og Sviatchenko sammensmeltet, altså et symbol på vores gode samarbejde. Det var jeg med på hurtigt.

- Samtidig ville vi så gerne se, om vi kunne hjælpe nogle folk via vores nye trøje og halstørklæde, og der har haft fokus på de familier, der har det lidt sværere end flertallet her i julen, så det er vi rigtig glade for at kunne, fortæller Erik Sviatchenko, der bakkes op af den anden halvdel af makkerparret.

- Vi kommer ud i shoppen for blandt andet at promovere vores trøje og tørklæde - vi kan godt lide at kalde den vores. Men ligeså meget for at få vist os udadtil, og få vist det vi egentlig står for - at vi også gerne vil hjælpe andre folk, der måske har der har det lidt sværere end andre i julen. Det har været en super hyggelig dag i shoppen, og vi har fået mødt nogle glade og søde børn samt forældre, så det har været rigtig godt, siger Kian Hansen om det entimes visit i fanshoppen.

'Bestyreren' af Ulveshoppen, Sales Manager Tommy Pedersen, var glad for at se, at de to profiler tog sig tid til at besøge shoppen, og at der var mere tid til at give en personlig hilsen i forhold til på en kampdag.

- Der var rigtig mange, der blev glade, fordi det hele blev mere personligt med god tid til at skrive autografer på trøjer, halstørklæder og mobilcovers samt at der var mulighed for en lille snak med spillerne. Så det var rigtig fint, de ville komme herud og give folk en god oplevelse samtidig med, at deres merchandise støtter et godt formål i Dansk Folkehjælp, siger Tommy Pedersen.

'Kianchenko' donerer 5000 kroner fra egne lommer til det gode formål.

ÅBNINGSTIDER I JULEN:
Alle hverdage: 9-15
Lørdag: 9-14
Søndag: Lukket

Shoppen holder lukket den 23/12 og dagene mellem jul og nytår.

Adresse: Kaj Zartows Vej 5, 7400 Herning

OBS! Webshoppen er midlertidigt lukket. Vi flytter vores lager og lancerer snart en helt ny webshop.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev HER og få direkte besked når den nye webshop er online.