02.12.2015, 12:57 | Af: Administrator

Mød Erik og Kian i Ulveshoppen lørdag

Den populære forsvarsduo skriver autografer i Ulveshoppen lørdag eftermiddag, hvor man også kan købe den nye Kianchenko-merchandise

De skulle egentlig have været i Ulveshoppen efter kampen mod FC København i søndags, men den plan spolerede stormen Gorm.
Men det betyder ikke, at fansene skal snydes for mødet med den stærke forsvarsduoen Erik Sviatchenko og Kian Hansen - eller bare Kianchenko som duoen kaldes.

Lørdag mellem klokken 13.15-14.15 dukker de to nemlig op i Ulveshoppen, hvor der bliver mulighed for at få deres autografer og få taget et billede med de to profiler.

Og så bliver der sat fokus på den nye Kianchenko-merchandise, hvor overskuddet går til Dansk Folkehjælps ”julehjælp”. Selv har makkerparret valgt at donere 5000 kroner til det gode formål.
- Vi glæder os til at komme ned i Ulveshoppen på lørdag og forhåbentlig møde en masse fans. Og så er vi glade for at være med til at sætte fokus på velgørende formål og i det her tilfælde Dansk Folkehjælps ”julehjælp”, hvor overskuddet af salget går til, siger Erik Sviatchenko.

ÅBNINGSTIDER I JULEN:
Alle hverdage: 9-15
Lørdag: 9-14
Søndag: Lukket

Shoppen holder lukket den 23/12 og dagene mellem jul og nytår.

Adresse: Kaj Zartows Vej 5, 7400 Herning

OBS! Webshoppen er midlertidigt lukket. Vi flytter vores lager og lancerer snart en helt ny webshop.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev HER og få direkte besked når den nye webshop er online.