08.12.2015, 11:02 | Af: Administrator

Ny assistenttræner på plads i FCM

Lars Knudsen bliver ny assistenttræner i FC Midtjylland fra årsskiftet

Det bliver den 38-årige nordjyde Lars Knudsen, der bliver ny assistenttræner i FC Midtjylland. Knudsen kommer med 14 års erfaring fra AaB, hvor han de seneste syv sæsoner har været cheftræner for U17-holdet og det seneste halve år har haft en rolle omkring førsteholdet.

- Lars er en dedikeret fodboldmand, som vi glæder os til at tilknytte vores trænerteam. Han er en dygtig talentudvikler, og så er han fodboldtaktisk stærk. Han har en god tilgang til tingene og skal sørge for, at al den knowhow, vi får fra England, kommer ud på træningsbanen, siger sportsdirektør Claus Steinlein.

Selv ser Knudsen frem til de nye udfordring i FC Midtjylland.

- Jeg glæder mig meget til at komme i gang. Der venter et spændende forår, og jeg ser frem til at arbejde sammen med teamet omkring holdet og lære spillerne at kende. For mig behøver vi ikke gå på ferie nu.

Lars Knudsen får blandt andet en vigtig rolle i forhold til at implementere nogle af de ting, som Smartodds leverer.

- Selv om FC Midtjylland er en ung klub, har den tradition for at gå forrest på forskellige områder i en fodboldverden, der på mange måder er konservativ, og det glæder jeg mig til at blive en del af.

- Sportsligt er det en spændende udfordring med den kvalitet, der er i spillertruppen og de resultater, klubben har vist igennem de seneste år, siger Knudsen, der har en pro-træneruddannelse, som er den højeste, man kan opnå i Europa.

Lars Knudsen begynder i FC Midtjylland efter vinterpausen.