03.12.2015, 08:17 | Af: Administrator

Poulsen: Altid rart at slutte godt af

I morgen er det sidste chance for tre point i Alka Superligaen på denne side af jul. Dem vil Jakob Poulsen rigtig gerne have fat på

FC Midtjylland tager i morgen til Aarhus for at afslutte efterårssæsonen, og det med missionen om at få maksimalt udbytte mod rækkens nummer ti fra AGF.

Jakob Poulsen, der tidligere har spillet for århusianerne, føler ikke, der er det store behov for at opfinde noget nyt til opgøret.

- Der skal ikke ske det helt store, vi skal ud og finde de samme dyder, som vi plejer at have, når vi lykkes og spiller godt. Så vi skal komme med stenhårdt arbejde og god fart, for AGF vil meget gerne have boldene i fødderne, og det skal vi sørge for, de ikke får, siger Poulsen til FCM TV og supplerer om kampen:

- Jeg tror, det bliver en kamp, som de gerne vil styre på bolden og have en masse possession. Det skal vi ikke give dem lov til, for det er det, de er gode til og trygge ved. Og så handler det selvfølgelig om, at vi er skarpe i felterne og får lukket dem ned og så selv får puttet en enkelt ind, forklarer Jakob Poulsen.

Opgøret på Ceres Park fløjtes i gang klokken 18.00 og kan følges live på TV3 Sport1.

Se hele interviewet med Poulsen her >>