09.12.2015, 14:50 | Af: Administrator

Sisto: Vist vi kan slå dem

Pione Sisto vil ud og give den gas i morgen mod Club Brügge og pointerer, at ulvene selv kan afgøre tingene

FC Midtjylland står med seks point og muligheden for at gå videre i klubbens første europæiske gruppespil nogensinde inden morgendagens opgør mod Club Brügge i Europa League.

Et samlet avancement over belgierne vil for Pione Sisto være et flot punktum for efterårssæsonen.

- Det ville være en god slutning på den her halve sæson. Jeg synes det er flot af os, at vi har formået at spille med i i hvert tilfælde to turneringer - to svære turneringer og ligge hvor vi gør. Vi kan selv afgøre det, og den situation tror jeg ikke, vi alle havde troet, at vi ville stå i før den sidste kamp, siger Pione Sisto til FCM TV.

Mange husker sejren på Jan Breydel stadion i Brügge, hvor det blev til en fornem 3-1 sejr til FCM. Resultatet bar især præg af en stærk holdindsat, hvilket også gerne skulle være billedet i morgen, hvis det står til kantspilleren.

- Det kræver selvfølgelig, at vi står sammen. Grunden til at vi er nået så langt og har præsteret så godt, er at vi har præsteret som hold, og det skal vi selvfølgelig også gøre mod Brügge. Vi har vist, at vi kan slå dem på udebane endda, så hvorfor ikke også på MCH Arena, lyder det fra Sisto.

Skader ingen undskyldning
I løbet af efteråret har Pione Sisto flere gange været ude med skader og en overbelastning i lysken. Tjørring-knægten vil dog ikke bruge det som en undskyldning og føler sig klar til at give alt i morgen mod Brügge.

- Det er lidt op og ned. Jeg er jo fit ellers ville jeg ikke kunne spille, men jeg kan stadig mærke lidt, så det er ikke kommet helt til livs. Der er jo kun en kamp tilbage, så det burde ikke være nogen undskyldning overhovedet - det er bare med at give den gas, slutter Sisto.

Græstæppet på MCH Arena ligger klar til braget i morgen mellem FC Midtjylland og Club Brügge klokken 19.00. Kampen vises på Canal9.

Se hele interviewet med Sisto her >>