14.12.2015, 15:25 | Af: Administrator

Sviatchenko: Har før haft succes mod engelsk hold

Både cheftræner Jess Thorup og viceanfører Erik Kianchenko ser frem til Manchester Uniteds møde

Der var fire seedede hold fra Champions League, som i dag trådte ind i Europa League. FC Midtjylland trak et af dem. For Manchester United er nemlig modstanderen den 18. februar i sekstendedelsfinalen.

- Det er fantastisk for regionen, at så stor en klub gæster lille Herning. Men vi må også erkende, at det er en svær lodtrækning, lyder det fra Erik Sviatchenko.

- Men vi har før haft succes mod et engelsk hold, og vi må forsøge at finde de dyder frem, siger viceanføreren med henvisning til Southampton, som blev slået ud i playoff-kampen til Europa League.

Selv havde midterforsvareren håbet på et nordisk opgør.

- Jeg havde håbet på Molde, men jeg klarer mig fint med Manchester United. Jeg drømmer stadig om avancement, selv om det selvfølgelig bliver mere end almindeligt svært, siger Erik Sviatchenko.

Cheftræner Jess Thorup er på linje med sin forsvarsgeneral.

- Sportsligt var det vel tæt på den stærkeste modstander, vi kunne trække, men oplevelsesmæssigt bliver det spændende at prøve kræfter med en af de helt store traditionsrige klubber fra England, siger Thorup.

- Der er ikke mange der får lov at prøve kræfter med så stor en modstander i sin karriere, og at vi får lov til det vidner om at vi har gjort det godt, og det er vi stolte over, siger cheftræneren.

Det første kamp spilles på MCH Arena torsdag den 18. februar, mens der er returkamp ugen efter på Old Trafford i Manchester.