03.12.2015, 16:54 | Af: Administrator

Truppen mod AGF

Marcos Ureña scorede det sidste mål i sæsonens første møde med AGF, som midtjyderne vandt 2-0 hjemme på MCH Arena. Fredag aften er der ny duel på Ceres Park i Aarhus

Efter en ufrivillig kamppause står der igen bold på programmet for FC Midtjylland. Ulvene åbner efterårets sidste spillerunde, når de fredag aften skal en tur til AGF.

Og her har midtjyderne gode minder fra de seneste opgør, hvor det i sidste sæson blev til sejre på 4-0 og 2-0.

For cheftræner Jess Thorup handler det om at få sluttet godt af i Alka Superligaen, hvor FC Midtjylland indtager en andenplads blot ét point efter FC København.

- Det er oftest det sidste indtryk, der står klarest i lyset, så derfor er det vigtigt, vi får sluttet godt af på et fornuftigt efterår, når vi kigger på antallet af kampe og turneringer, vi har været en del af, siger Thorup.

André Rømer må sidde uden for med karantæne i opgøret, som har kick-off fredag klokken 18.00 på Ceres Park. Selv om det er punktum for efteråret i Alka Superligaen, kan spillerne ikke gå på ferie endnu. Torsdag i næste uge venter nemlig den afgørende kamp i Europa League mod Club Brügge på MCH Arena.

Truppen mod AGF
2. Kian Hansen
3. Tim Sparv
4. Erik Sviatchenko
7. Jakob Poulsen
9. Morten 'Duncan' Rasmussen
10. Martin Pusic
11. Marcos Ureña
15. Jesper Lauridsen
17. Kristoffer Olsson
22. Mikkel Duelund
26. Patrick Banggaard
27. Pione Sisto
29. Jonas Gemmer
30. Andreas Raahauge
31. Mikkel Andersen
32. Kristian Bach Bak
33. Paul Onuachu
41. Alexander Munksgaard
45. Awer Mabil
70. Filip Novák
77. Daniel Royer