14.12.2015, 14:37 | Af: Administrator

Velkendt modstand til U19: Atlético Madrid venter

I ungdommens Champions League venter der spansk modstand for de unge ulve

Når der skal spilles en enkelt knald eller fald kamp om at komme i 1/8-finalen i UEFA Youth League bliver det mod hovedstadsklubben fra Madrid. Det er faktum efter mandagens lodtrækning i Nyon, hvor madrilenerne var med som puljetoer.

For træner Kenneth Andersen var det spændende at følge lodtrækningen, da der kun ventede to potentielle modstandere tilbage.

- Det er rigtig fedt at trække sådan et hold, når man kigger på, hvad vi ellers kunne have truket. Vi håbede meget på, at det blev dem, da der kun var Dynamo Kiev og Atlético tilbage som mulige modstandere, så det er rigtig fedt, siger Andersen.

Senest slog FCM U19 Legia Warszawa over to kampe, men nu afgøres den videre færd efter et enkelt opgør. Med sig i bagagen har ulvene dog værdifuld erfaring fra et møde med Atlético Madrid i fjor.

- Vi slog dem 3-0 sidste år i Bellinzona Cup, og ud af de 18 spillere, som de har udtaget i år, er der 11 med fra dengang, hvor ti af dem også har spillet, så vi kender lidt til dem på forhånd, selvom det er svært at sammenligne.

- Vi ved også, at de traditionelt gør det godt i Youth League, hvor de sidste år spillede sig i kvartfinalen før Chelsea, som senere vandt, slog dem ud, fortæller Kenneth Andersen.

FC Midtjylland U19 har på grund af mesterskabsruten hjemmebanefordel, når kampen spilles den 9. eller 10. februar på MCH Arena.

Vinder FCM skal de møde en af gruppevinderne fra gruppespillet af UEFA Youth League.