01.02.2015, 08:24 | Af: Administrator

Andersson: Føler jeg har trænet godt

Petter Andersson ærgrede sig over, at holdet smed sejren mod Örebro, men kan til gengæld glæde sig over en god opstart.

Petter Andersson stod lørdag over for sine landsmænd, da Örebro var modstanderen, og den svenske midtbanedynamo fra FC Midtjylland indrømmer, at man er en smule ekstra tændt, når modstanderen er ens egne landsmænd.

- Man kender jo holdet, og jeg har mødt dem mange gange i Sverige. Jeg kender træneren lidt og et par spillere, som jeg har spillet på landsholdet med tidligere. Så selvfølgelig vil man gerne vise, at holdet fra Danmark er bedre end holdet fra Sverige, siger Petter Andersson med et smil på læben til FCM TV.

Og midtbanekreatøren gjorde da også sit for at vise, at midtjyderne var bedre end den svenske modstander. Der var for første gang i opstarten fuld spilletid til Andersson, der var involveret i flere gode aktioner.

- Jeg har været med i opstarten, og jeg føler, jeg har trænet godt. Samtidig har jeg haft en god ferie med meget hvile, så jeg er mentalt klar. Jeg er fint tilfreds med min indsats, men den er ligegyldig, når vi smider det hele væk til sidste og ikke vinder kampen.

Se hele interviewet med Petter AnderssonFCM TV her.