02.02.2015, 13:50 | Af: Administrator

FCM sikrer superligatopscorer i Esbjerg

Martin Pusic har sat sin signatur på en tre-årig kontrakt.

FC Midtjylland og Superligaens topscorer Martin Pusic er blevet enige. Den målfarlige østriger, der i efterårssæsonen bombede ni gange for Esbjerg fB, har sat sin signatur på en tre-årig kontrakt.

- Jeg har valgt FC Midtjylland, fordi det er et hold med store ambitioner og efter min mening det bedste hold i Danmark lige nu. Jeg har også store ambitioner, og jeg ønsker at være en del af projektet, siger Martin Pusic.

- Holdet har gjort det godt indtil nu, og det er derfor, de er otte point foran. Jeg er kommet for at vinde titlen, og sammen med holdet vil jeg gøre alt for, at det lykkes. Klubben har ambitioner om at spiller europæisk fodbold, og det ønsker jeg også.

- Hele Danmark kender min måde at spille fodbold på. Fansene skal vide, at jeg vil gøre alt for klubben. De har selv set mine kvaliteter, jeg kan bare love dem, at jeg vil give alt for holdet, siger den 27-årige angriber.

Sportsdirektør i FC Midtjylland Claus Steinlein glæder sig da også over, at det er lykkedes at hente den målfarlige angriber til klubben.

- Martin Pusic er hentet for at øge konkurrencen i angrebet, hvor Duncan har gjort det rigtig godt, men også har måttet kæmpe sig igennem nogle af kampene i efteråret. Så for at sikre, at vi også står stærk i foråret, har vi hentet Martin Pusic, siger sportsdirektøren.

- Lige som på resten af holdet har vi øget konkurrencen i angrebet. Det har hele tiden været målet for os at komme styrket ud af transfervinduet, og med signingen af Martin Pusic er vi dobbeltbesat på alle pladser, siger Claus Steinlein.

Martin Pusic er dermed i spil, når FC Midtjylland tirsdag aften møder Mladá Boleslav i Atlantic Cup i Portugal.