21.02.2015, 13:00 | Af: Administrator

FCM TV: Pusic ser frem til mulig debut

Martin Pusic kan mandag aften få sin officielle debut for FC Midtjylland, hvis han bliver sendt i aktion i forårspremieren mod OB.

Weekend er dejlig, men lige præcis denne weekend kan næppe gå hurtig nok for de fleste midt- og vestjyske fodboldfans For i flere måneder har det største kryds i deres kalender være placeret på mandag den 23. februar klokken 19.00.

For her ruller bolden nemlig igen på MCH Arena, når ulvene sparker Alka Superligaen i gang mod OB. Og det opgør bliver med et par mulige debutanter, da både Johan Dahlin og Martin Pusic kan få deres officielle debut i FCM-trøjen i forårspremieren.

Print-Selv-Billetter: FC MIDTJYLLAND - OB MANDAG D. 23. FEB. KL. 19.00 - KØB BILLETTER HER >>

- Jeg glæder mig. Det er den første kamp og en vigtig en for både klubben og mig. Og jeg vil give alt for at vinde og få de tre point, siger Martin Pusic, der blev tilføjet den midtjyske trup på transfervinduets sidste dag.

- Det har været en god start. Jeg er glad for at være i klubben, og både trænerstaben og spillerne har taget godt imod mig og hjulpet  mig, siger superligatopscoreren til FCM TV.

Se hele interviewet med Martin Pusic FCM TV her.