25.02.2015, 05:58 | Af: Administrator

FCM U12 Talentholdet udtaget

Så blev der sat navne på de spillere, som i den resterende del af sæsonen skal udgøre FCM Talentholdet i årgang 2003.

Tilbage i august måned var op imod 300 af de dygtigste U12 drengefodboldspillere i Ulveland tilmeldt FCM Fodboldskole rundt omkring i de respektive områder i FCM Klubsamarbejdet. Ca. 100 af disse blev i første omgang udvalgt til videre deltagelse på FCM Fodboldskolen og sidst i september skete der så en yderligere udvælgelse, da den endelige FCM U12 Bruttotalentholdstrup blev barberet ned til 24 markspillere og 3 målmænd.

Disse dygtige drengespillere har lige siden mødtes 1-2 gange i ugen i Ikast, hvor programmet har stået på træning anført af et FCM-trænerkorps bestående af primært cheftræner Niels Peter Iversen samt Lasse Juul Jensen og FCM U19 spiller Rasmus Lauritsen. Hver gang har drengene imponeret med deres indsats og med deres smil på læben, men med udgangen af februar er det samtidig også blevet tid til den endelige udtagelse af FCM U12 Talentholdet.

- Trænerne har nydt at arbejde med den store U12 drengeflok hele vejen igennem forløbet, men nu hvor træningen i vore samarbejdsklubber igen begynder at starte op, så er det tid til at skære lidt ned i flokken. Det betyder konkret, at nogle, som et led i projektet RØDDERNE, flyttes over i licenstræningen i område 2, andre stopper i FCM for en periode, indtil FCM Fodboldskole begynder igen til august, men langt den største part fortsætter på det endelige FCM U12 Talenthold, hvilket indebærer mere træning og deltagelse i diverse elitestævner rundt omkring i landet, fortæller leder af FCM Klubsamarbejdet Tommy Jensen.

- Processen med at skære ned til det endelige FCM U12 Talenthold har ikke været let. Alle drengene har således i hele det lange forløb igennem efteråret og vinteren budt ind med alt, hvad de har og hver især har de udviklet sig meget, som knægte og som fodboldspillere – og så kan FCM og ingen andre forlange mere.

Der er dog nu blevet sat navne på det ønskede antal spillere og resten forbliver reserver i tilfælde af skader eller afbud, og så bliver der jo allerede igen i efteråret indkaldt til FCM Fodboldskolestævne for denne årgang, hvor en ny chance opstår for de pt. fravalgte spillere. På den korte bane samles alle drengene fra bruttotruppen dog til den sidste træning med denne trup torsdag den 26. februar og allerede inden da vil hver af de pt. fravalgte spillere få en skriftlig evaluering med posten.

Se listen med de udtagne spillere - KLIK HER.