02.02.2015, 17:31 | Af: Administrator

Forsvarstalent udlejes til Brønshøj

Malte Kiilerich Hansen tørner det næste halve år ud for hvepsene fra Brønshøj Boldklub.

Han blev i sidste sæson kåret som årets spiller på U19-holdet, og det kastede en kontrakt af sig til Malte Kiilerich Hansen.

I efterårssæsonen har forsvarstalentet gjort sig på ulvenes hold i Reserveligaen og spillet på U19-holdet, men de bliver nu byttet ud med Brønshøj Boldklub i Nordic Bet Ligaen, som han skal hjælpe på den rigtige side af nedrykningsstregen.

Kiilerich har således sat sin underskrift på en lejeaftale, som løber frem til sommer.

- Da muligheden opstod, var jeg klar på med det samme. Der var ikke den store betænkningstid. Det er en god mulighed for at få spilletid. Jeg skal vise mig selv frem og vise, at jeg er god nok til at spille på det niveau, siger Malte Kiilerich Hansen.

Midterforsvareren er lige nu med FC Midtjylland på træningslejr i Portugal, hvor han blev skiftet ind i 1-1-kampen mod Örebro. Kiilerich støder til Brønshøjs-truppen, når han sammen med resten af FCM-truppen vender snuden mod Danmark den 8. februar.