23.02.2015, 10:33 | Af: Administrator

Hessel ny hovedsponsor i FCM

Danmarks største bilforhandler på FCM-trøjerne frem til sommeren 2016

Når Superligaens førerhold FC Midtjylland i aften løber ind på MCH Arena til forårspremieren mod OB, bliver det med et nyt – men dog gammelkendt – logo på brystet: Hessel.

- Vi er stolte over at kunne præsentere Ejner Hessel A/S som ny hovedsponsor i FC Midtjylland. Det er en kvittering for den positive udvikling på alle niveauer, som klubben gennemlever netop nu og et tegn på kontinuitet og en stærk regional tro på vores projekt, siger Jacob Jørgensen, kommerciel direktør i FC Midtjylland.

Aftalen, der i første omgang løber frem til sommeren 2016, understreger FCM’s status som kommunikationsplatform og et af Danmarks stærkeste sportsbrands, og den passer perfekt med den aktuelle strategi i Ejner Hessel A/S, landets største bilforhandler med 21 forretninger ud over hele Danmark.

- Hos Hessel har vi gennem mange år haft et rigtig godt samarbejde med FC Midtjylland, og nu har vi fået muligheden for yderligere national eksponering via Superligaens førerhold. Sponsoratet af FCM er en central del af Hessels markedsføringsstrategi og skal være med til at øge kendskabet til Hessels forretning i hele Danmark, siger Steen Hessel, salgsdirektør i Ejner Hessel A/S.

I FC Midtjylland glæder formanden, Rasmus Ankersen, sig over det nye, intensiverede samarbejde med virksomheden Ejner Hessel A/S og familien Hessel

- Vi vil vokse med vores partnere, og aftalen med Ejner Hessel er et udtryk for to virksomheder, der har store ambitioner, og som kan se potentialet i at følges til det næste niveau, siger Rasmus Ankersen.

Med Hessel-familiens nye, styrkede interesse i FCM fuldendes i øvrigt en bemærkelsesværdig cirkel. Steen Hessel, nuværende bestyrelsesmedlem i FCM, var i 1999 sammen med et andet nuværende bestyrelsesmedlem, Johnny Rune, initiativtagerne til FC Midtjylland.