11.02.2015, 10:47 | Af: Administrator

Kom på unik stadionrundvisning i vinterferien

Hvem sidder Kristian Bak ved siden af i omklædningsrummet, hvordan ser der ud i VIP Loungen, og hvor bliver teknikken på MCH Arena egentlig styret fra. Få svarene på en guidet tour og mød både spillere og Lupus.

Det er det allermest hellige. Og normalt er der adgang forbudt for alle andre end spillere og trænere. Men i vinterferien kan du ved selvsyn se det. Omklædningsrummet. Der, hvor de største sejre fejres, og de tungeste nederlag bearbejdes.

For i uge syv åbner FC Midtjylland nemlig dørene op for en unik rundvisning på MCH Arena, der siden 2004, hvor den blev indviet med en storstilet 6-0-sejr over AB, har dannet rammerne om FC Midtjyllands hjemmekampe.

Og der bliver mulighed for at komme helt tæt på. Intet rum er helligt, når stadionguiden tager masternøglen i hånden og viser rundt på den topmoderne arena. Kom bag kulisserne og se alt det, du ikke oplever på en kampdag.

Turen går blandt andet forbi omklædningsrummet, der står klar, som skulle spillerne ud at kæmpe et slag på plænen. Se, hvem der sider ved siden af hinanden, hvor de sidste dessiner gives, og hvor kampråbet frygtindgydende toner gennem den lukkede dør inden kick-off.

Videre går det ud gennem spillertunnelen og helt tæt på efterårets bedste græsplænen i Superligaen. Sæt dig på plads i cheftræner Glen Ridderholms stol og forestil dig, hvordan du styrer 11 krigere mod sejr.

Stadionrundvisningen tager dig også ind i VIP Loungen, hvor klubbens største sponsorer spiser og netværker, inden kampen fløjtes i gang. Du besøger også Danmarks mindste Bone's restaurant, som er placeret i en skyboks allerøverst på MCH Arena. Og selvfølgelig ser du også, hvor stemmen på MCH Arena holder til, hvor storskærmene styres og lyden reguleres. Det hele sluttes med et besøg i Ulveshoppen, som byder på unikt FCM-merchandise.

Info om rundvisninger på MCH Arena
Sted:
MCH Arena, Kaj Zartows Vej 5
Tid:
Onsdag den 11. februar kl.14.00-15.30 (Besøg af Patrick Banggaard, Tim Sparv, Sylvester Igboun)
Torsdag den 12. februar kl.14.00-15.30 (Besøg af Kristian Bach Bak, Erik Sviatchenko, Izunna Uzochukwu)
Pris:
Børn (til og med 15 år) 150 ,- (inkl. en fransk hotdog + en vand samt en gave til en værdi af 100,-)
Voksne 175,-  (inkl. en fransk hotdog + en øl/vand)
Tilmelding:
info@fcm.dk eller 96 27 10 40
Ulveshoppen:
Shoppen holder åbent  begge dage fra kl. 13.00 til 16.00 og byder på en række gode tilbud