13.02.2015, 14:53 | Af: Administrator

Lørdag: Generalprøve mod de norske mestre

Fodboldabstinenserne er efterhånden ulidelige, men der er fortsat halvanden uge, til Alka Superligaen sparkes i gang. På lørdag skal ulvene dog i aktion mod Molde på MCH Arena, hvor der er fri entre.

Spillerne tripper for at spille om point. Fansene glæder sig til igen at have et fast holdepunkt i ugen.

Og heldigvis er ventetiden snart slut.

For allerede på lørdag kan de værste fodboldabstinenser stilles, når der for første gang i det nye år fløjtes op til bold på MCH Arena. Og det er mod ingen ringede end det norske mesterhold Molde.

SE OGSÅ: Vind billetter til forårspremieren & et Apollo rejsegavekort på 15.000,-

- Det er ikke kun spillere og fans, der glæder sig til at tage hul på forårssæsonen. Det gør vi bestemt også. Vi glæder os til igen at byde inden for på MCH Arena og håber på mange gæster til forårets otte hjemmekampe, siger Birgitte Klausen, der er stadionansvarlig.

Til kampen mod Molde åbnes Faxe Kondi Tribunen, hvor der er gratis entre. Her vil der være mulighed for at forsyne sig med en ægte fodboldmenu; ulvepølser og en øl eller vand. Til de kaffetørstige vil der også være kaffe på kanden, ligesom børnene kan springe fredagsslikket over og få en lørdagsslikpose til kampen.

Black Wolves Loungen åbner lørdag klokken 13.00 for alle. Cheftræner Glen Riddersholm kigger forbi og fortæller om, hvordan optakten har været, og hvilke forventninger han har til resten af sæsonen.

Der er kick-off på MCH Arena klokken 15.00. Har du ikke mulighed for at lægge vejen forbi, sendes kampen live på Kanalsport.