16.02.2015, 09:19 | Af: Administrator

Mere end 200 på rundvisning i vinterferien

De fik lov til at sidde på udskiftningsbænken, mærke græsset og ikke mindst se omklædningsrummet. De mere end 200 børn og voksen kom helt på til rundvisningerne.

FC Midtjylland åbnede i vinterferien dørene til MCH Arena.  To rundvisninger stod på programmet, og muligheden for at komme bag kulisserne hos Superligaens nummer et havde fristet mange til at lægge ferieudflugten forbi arenaen.

Mere end 200 børn og voksen var på rundvisning over to dage, og de fik et unikt indblik i et af Superligaens mest moderne stadions. Intet var helligt, og det betød blandt andet besøg i VIP-loungen, omklædningsrummet, skyboksene og udskiftningsboksene.

I hjemmeholdets omklædningsrum blev de besøgende mødt af spillere. Anfører Kristian Bach Bak, Erik Sviatchenko, Izunna Uzochukwu, Patrick Banggaard, Tim Sparv og Sylvester Igboun tog alle imod i det hellige rum.

- Det var nok omklædningsrummet og det se spillerne og få deres autografer, der var det sjoveste. Det var vildt. Det var mærkeligt at være der, hvor spillerne har været. Det var lidt surrealistisk at være i omklædningsrummet, fortalte Jesper, som var hoppet i sin nye FC Midtjylland-trøje.

I FC Midtjylland er man begejstret over den store interesse, man har oplevet for rundvisningen.

- For os handler det om at give vores fans mulighed for at komme helt tæt på, og derfor var det også dejligt at åbne op til de lokaler, som normalt er forbeholdt spillere, trænere og klubbens sponsorer, siger Sejer Aagaard, projekt og event manager i FC Midtjylland og tour guide på rundvisningerne.

- At spillerne kiggede forbi og hilste på de fremmødte var helt klart det store højdepunkt for vores fans. Det var fantastisk at se gæsternes reaktioner, da de blev mødt at spillerne, som de fik mulighed for at snakke med dem, få autografer af og få taget et billede med, siger Sejer Aagaard.

Næste gang dørene bliver åbnet på MCH Arena er til forårspremieren mod OB den 23. februar klokken 19.00. Du kan købe billetter til det opgør HER.