04.02.2015, 10:37 | Af: Administrator

Rekordsalg af sæsonkort

Der venter et særdeles spændende midtjysk forår, og det kan mærkes på interessen, hvor mere end 3500 fans og sponsorer har sikret sig et sæsonkort. Rekorden vokser dagligt.

Det kan blive et tætpakket MCH Arena til forårets otte kampe. For der er travlt på billetkontoret i FC Midtjylland, hvor der allerede er slynget godt 3500 sæsonkort over disken til fans og sponsorer. Og det tal vil med garanti være endnu højere, når ulvene den 23. februar løber på banen til forårspremieren mod OB.

Allerede nu oplever FC Midtjylland nemlig stor interesse for at sikre sig et sæsonkort til den afgørende forårssæson, beretter Birgitte Klausen, der er billet- og stadionansvarlig hos FC Midtjylland.
- Vi mærker en stor interesse for sæsonkort, og allerede inden jul slog vi rekorden. Dagligt sender vi nye sæsonkort ud, fortæller Birgitte Klausen.

- Få 8 kampe fra kun 400,- www.fcm.dk/saesonkort

Der er da også al mulig god grund til at sikre sig et sæsonkort. Ikke alene er der penge at spare, men med et sæsonkort i hånden er man også sikret en plads til et spændende forår, som blandt andet byder på møder mod de to københavner klubber FCK og Brøndby og hele Danmarks yndling Hobro.

- Det bliver et utroligt spændende forår, hvor der helt sikkert bliver run på billetlugerne, så folk vil gerne sikre sig den pladsgaranti, som et sæsonkort giver, siger Birgitte Klausen.

I efterårssæsonen blev sæsonkortholderne forkælet med en ekstra bonus i form af fri entre til Europa League-kvalifikationskampen mod græske Panathinaikos, mens de heller ikke skulle have penge op ad lommen for at gå til pokalkampen mod Aarhus Fremad.

- Vi har stor fokus på vores sæsonkortholdere, og vi er bevidste om, at der skal være fordele for vores allermest loyale fans, lyder det fra Birgitte Klausen.

Fra blot 400 kroner for voksne og 200 kroner for børn kan du sikre dig en plads på MCH Arena til forårets otte kampe. Første forestilling er mandag den 23. februar, hvor den tidligere FCM-træner Ove Pedersen og nuværende OB-chef besøger arenaen.

- Læs mere om FCM sæsonkort: www.fcm.dk/saesonkort