04.02.2015, 16:02 | Af: Administrator

Sisto og Riddersholm nomineret ved Dansk Fodbold Awards

Pione Sisto er nomineret i kategorien Årets Superligaspiller, mens cheftræner Glen Riddersholm kæmper om titlen som Årets Træner.

DBU har netop offentliggjort, hvem der nomineret i de forskellige priser til Dansk Fodbold Award 2014. Og på listen finder man to personer med ulveblod i årerne.

I kategorien Årets Superligaspiller er Pione Sisto, som kollegerne i Superligaen allerede har kåret ham til, da han inden hjemmekampen mod FC Vestsjælland modtog Spillerforeningens pris som Året Spiller i Superligaen 2014.

Og nu kan der altså komme endnu en pris på hylden hos knægten fra Tjørring, som fik nominering på sin 20 års fødselsdag.

- Pione, som netop er fyldt 20 år, debuterede på FCM´s Superligahold som 17-årig og var i 2014 en af de mest fremtrædende på FCM´s tophold – måske endda den mest fremtrædende. Pione Sisto er teknisk fremragende, hurtig i spilopfattelsen og en markant mellemrums- og gennembrudspiller. I januar 2015 fik Pione sit danske pas og blev udtaget til det danske U21-holds træningstur til Tyrkiet, lyder begrundelsen.

Også Glen Riddersholm, der i årets sidste kamp i Parken mod FC København modtog Rodeprisen, er med i feltet af mulige prismodtagere. Cheftræneren er nomineret til Årets Træner.

- Glen har trods megen modgang med skader i truppen formået at bringe de unge spillere ind og samtidig fået dem til at præstere. FC Midtjylland var i 2014 helt frem til sæsonafslutningen med i kampen om DM-guldet – et stort cadeau til Glen, der har formået at skabe et hold, der er med helt fremme - blandt andet ved at holde fast i sit koncept. Glen formår også i sit trænerarbejde både at udvikle og skabe resultater og vise, at en social indstilling og topfodbold sagtens kan gå hånd i hånd.

Den 27. februar i Odense afgøres det hvem, der kan hyldes som Danmarks bedste i 2014 i de forskellige kategorier.