07.02.2015, 21:13 | Af: Administrator

Sly sikrede uafgjort mod Jablonec

Det blev til 1-1 i den sidste testkamp i Portugal. Sylvester Igboun headede reduceringen i mål efter en god halv time.

To mål inden for syv minutter afgjorde aftenens opgør mod Jablonec. Da stadionuret var på vej mod den halve time bragte tjekkerne sig i front af opgøret.

En fejlaflevering fra Jim Larsen blev konsekvent udnyttet af Jan Kopic, der fra kanten af feltet kunne sende et fladt skud i nettet bag Johan Dahlin, som vogtede ulvenes bur.

Forinden havde FC Midtjylland i et par situationer sværmet om tjekkernes mål, men uden afgørende skarphed. Den kom til gengæld blot en god håndfuld minutter efter tjekkernes føringsmål. Et langt indkast fra en velspillende Frederik Møller kom hele vejen frem til Banggaard, der forrest i feltet fik forlænget til Sylvester Igboun, der slid sig foran sin oppasser og kunne heade udligningen i kassen.

Fem minutter inde i anden halvleg var superligatopscorer Martin Pusic, som i pausen havde afløst Morten 'Duncan' Rasmussen, tæt på at sende sin første FCM-kasse i nettet, da Kristian Bach Bak sendte ham alene med målmanden, men den 39-årige tjekkiske keeper reddede situationen.

Det gjorde han også efter godt 70 minutter. Igen var det Pusic, som kom til afslutning efter en god aflevering fra Petter Andersson, der blev prøvet på højre kanten i første halvleg. Martin Pusic' forsøg på at runde keeperen blev dog bremset, og østrigeren må vente lidt endnu på dit første mål for ulvene.

Ti minutter senere fik Pusic dog sendt bolden i kassen, men målet blev annulleret, da kampens dommer mente, at Erik Sviatchenko forinden havde begået frispark. En situation, hvor Sviatchenko måtte udgå af kampen med problemer med skulderen.

I overtiden fik tjekkerne en god mulighed for at stjæle sejren, da de i en hurtig omstilling var to mod André Rømer, men forsvareren kom godt i mellem en tværaflevering og afværgede den tjekkiske mulighed. Derfor bød opgøret ikke på flere mål, og så sluttede det hele 1-1. Næste gang FC Midtjylland skal i aktion er er lørdag den 14. februar, hvor modstanderen er de norske mestre fra Molde på MCH Arena. Der er gratis entre til opgøret.

FC Midtjylland - Jablonec 1-1 (1-1)
0-1 Jan Kopic 29'
1-1 Sylvester Igboun 36'

Start-11: Johan Dahlin - Kristian Bach Bak, Patrick Banggaard, Jim Larsen (46' Erik Sviatchenko)(83' Mikkel Duelund), Frederik Møller (75' André Rømer) - Tim Sparv (59' Marco Larsen) - Izunna Uzochukwu, Jakob Poulsen, Petter Andersson (87' Marcos Ureña), Sylvester Igboun - Morten 'Duncan' Rasmussen (46' Martin Pusic).

Bænk: Jakob HaugaardErik SviatchenkoAndré RømerMarcos UreñaMarco LarsenMikkel DuelundBabajide DavidMartin Pusic