18.02.2015, 09:37 | Af: Administrator

Spil med i Alka Superligaens officielle managerspil

Dyst mod Sviatchenko, Banggaard, Duelund og flere andre ulve i Alka Superligaens officielle managerspil, hvor der er præmier for 100.000 kroner på højkant.

Har du ikke allerede oprettet et hold i Alka Superligaens officielle managerspil, så er det ved at være tid. Og det er tilmed ganske gratis. Så sæt dit hold og vær med i konkurrencen om præmier for 100.000 kroner.

Spil om håneretten i fanligaerne eller inviter familie, venner og kolleger til din helt egen miniliga. Præcis som i efteråret kan fans også dyste mod flere af FC Midtjyllands spillere ved at tilføje dem til sin egen privatliga.

SE OGSÅ: SE SVIATCHENKO OG BANGGAARD SÆTTER DERES HOLD HER

For ulvene deltager Erik Sviatchenko, Patrick Banggaard, Jesper Lauridsen, Frederik Møller, Marco Larsen, Jonas Gemmer og Mikkel Duelund.

Dine point i spillet er 100 % baseret på den officielle ligastatistik - og det er ikke kun sejre og nederlag, der tæller. Midtbaneslideren belønnes for målgivende afleveringer og bolderobringer, forsvarsspilleren for rent bur og tacklinger og angriberen naturligvis for sine scoringer.

SE OGSÅ: SÆT DIT HOLD HER

Sådan tilføjer du Superliga-spillere til din miniliga
Når du har oprettet et managerhold i en miniliga, klikker du på fanen ”Miniligaer” og går ind på din personlige miniliga. Lige under oversigten over Miniligaens deltagere er der en knap, hvor der står ”Invitér eksperter til at spille med i din liga”.