20.02.2015, 13:22 | Af: Administrator

Store forventninger til Sisto-kollektion

FCM-profilen får nu sin egen produktserie.

Han er talentfuld, han er fremtiden i dansk fodbold, og så bliver han en af FC Midtjyllands nøglespillere i et meget spændende forår.

Derfor giver det god mening, at FCM i forbindelse med forårets første hjemmekamp mod OB lancerer en særlig Pione Sisto-kollektion bestående af både tøj, figurer og andre relevante fanartikler.

- Pione er noget særligt, og han appellerer i høj grad til børn og unge, fordi han er så åben og imødekommende. Derfor har vi valgt at dedikere en særlig kollektion til ham, som vi forventer os meget af, forklarer Tommy Pedersen, sales manager og merchandise-ansvarlig i FCM.

Print-Selv-Billetter: FC MIDTJYLLAND - OB MANDAG D. 23. FEB. KL. 19.00 - KØB BILLETTER HER >>

Kollektionen omfatter blandt andet en unik Sisto t-shirt i sort med Pione i et eksklusivt tryk på maven. Desuden er en af nyhederne meget livagtige papfigurer af den finurlige fodboldspiller i både fuld størrelse – 171 centimeter – samt i lille med en højde på 75 centimeter, produceret lokalt af AR Skilte. Den lille passer lige til hylden på et drenge- eller pigeværelse.

- Ellers er der de mere traditionelle ting som caps, mobilcover og beanies. Men der er også et stort flot Sisto-portræt i 50 x 75 centimeter, som passer perfekt til en væg i værelset, siger Tommy Pedersen.

Efter mandagens OB-kamp er Pione Sisto en af de spillere, der skriver autografer i foyeren i umiddelbar nærhed af Ulveshoppen. Så er man frisk, kan man altså få sig en autentisk autograf og et smil fra fyren selv efter forårspremieren mandag.