05.02.2015, 23:34 | Af: Administrator

Tjekkisk modstand lørdag

FC Midtjylland møder i den sidste kamp i Portugal FK Baumit Jablonec.

På lørdag spiller FC Midtjylland den sidste kamp i Atlantic Cup. Modstanderen er Jablonec, der ligger nummer tre i den tjekkiske liga.

Det er den tredje kamp og sidste kamp, som FC Midtjylland spiller under træningslejren i Portugal, inden holdet søndag forlader solen og varmen på Algarvekysten og drage hjem mod minusgrader og snevejr.

Jablonec har ligesom FC Midtjylland spillet to kampe i Atlantic Cup. Holdet tabte den første kamp 3-1 til IFK Göteborg, mens de i onsdags slog FC København med 2-0. Tjekkerne skyder ligesom Danmark deres hjemlig turnering i gang om to uger.

Der er kick-off lørdag klokken 18.30 på Estadio Algarve, og kampen kan  følges direkte på TV3 Sport.