13.02.2015, 18:25 | Af: Administrator

Truppen mod de norske mestre

Kick-off mod Molde lørdag klokken 15.00.
Portene til Faxe Kondi Tribunen åbnes klokken 14.00.
Black Wolves Loungen åbner for alle klokken 13.00 og får besøg af cheftræner Glen Riddersholm.

Der er kun en god uge, inden Alka Superligaen for FC Midtjyllands vedkommende sparkes i gang. Men inden, den gør det, skal ulvene have pudset de sidste ting af, og det sker mod ingen ringere end de norske mestre fra Molde.

- Som træner er jeg taknemmelig for, at ledelsen har givet os mulighed for at møde så dygtig en modstander. Molde er et hold, der gennem flere år har domineret i Norge. Det er et topmandskab, og det kan ikke være bedre at stifte bekendtskab med så kvalificeret en modstander, inden vi tager hul på Superligaen.

- Opgøret skal bruges til at bekræfte os i, at vores mønstre og aftaler både offensivt og defensivt sidder, hvor de skal. Kampen skal vise, at vi er et hold, som hænger sammen både kollektivt og individuelt og har det flow i spillet, som vi gerne vil have, siger cheftræner Glen Riddersholm.

- For hver enkelt spiller handler det om gennem holdet at vise sig fra sin bedste side for på den måde vise, at man vil spille og fasteholde sin position.

Der er kick-off lørdag klokken 15.00 på MCH Arena. Portene til Faxe Kondi Tribunen åbnes en time før kampstart, men allerede fra klokken 13.00 er der åbent for alle i Black Wolves Loungen, hvor Glen Riddersholm kigger forbi og fortæller om opstarten og forventninger til sæsonen.

Truppen mod Molde
3. Tim Sparv
6. Jim Larsen
7. Jakob Poulsen
8. Petter Andersson
9. Morten 'Duncan' Rasmussen
10. Martin Pusic
14. Jakob Haugaard
15. Jesper Lauridsen
16. Johan Dahlin
26. Patrick Banggaard
27. Pione Sisto
28. André Rømer
32. Kristian Bach Bak
43. Izunna Uzochukwu
44. Sylvester Igboun