her.

"> her.

">

22.02.2015, 14:30 | Af: Administrator

Truppen mod OB

Trænerteamet har udtaget truppen til forårspremieren mod OB, hvor to spillere kan få debut. Du kan sikre dig billet til opgøret her.

Mandag aften går det igen løs i Alka Superligaen, når OB bliver forårets første udfordring. 20 gange tidligere har striberne fra Odense været modstanderen i et superligaopgør på MCH Arena, og det har i langt de fleste tilfælde resulteret i midtjyske point.

Det gjorde det også i det seneste besøg, hvor Sylvester Igboun blev den store helt. For efter et medrivende slag kunne Sly med sit tredje mål i kampens døende minutter sparke sejren og de tre point hjem til FC Midtjylland.

LÆS OGSÅ: Ny fansang: Sammen vi står

Ni sejre, syv gange uafgjort og blot fire nederlag lyder statistikken på mod OB, hvor midtjyderne i de 20 hjemmekampe har scoret 33 gange, mens de har tilladt OB at komme på måltavlen 21 gange.

Til det 21. opgør mellem de to duellanter kan der komme to midtjyske debutanter i spil. For truppen tæller både Martin Pusic og Johan Dahlin, som altså begge kan få deres officielle FCM-debut mandag aften på hjemmebane, hvor et forhåbentlig sultent og talstærkt hjemmepublikum glæder sig til igen at komme til superligabold.

Og der bliver brug for opbakning fra lægterne til et spændende forår, som altså sparkes i gang mandag aften klokken 19.00 på MCH Arena.

Truppen mod OB
3. Tim Sparv
4. Erik Sviatchenko
6. Jim Larsen
7. Jakob Poulsen
8. Petter Andersson
9. Morten 'Duncan' Rasmussen
10. Martin Pusic
11. Marcos Ureña
14. Jakob Haugaard
15. Jesper Lauridsen
16. Johan Dahlin
19. Marco Larsen
26. Patrick Banggaard
27. Pione Sisto
28. André Rømer
29. Jonas Gemmer
32. Kristian Bach Bak
36. Rilwan Hassan
43. Izunna Uzochukwu
44. Sylvester Igboun