21.02.2015, 14:46 | Af: Administrator

U17 viste skarphed mod Haderslev

Der blev demonstreret overblik og overskud, da topholdet i U17 Divisionen blev sat til vægs med cifrene 8-1.

Kampen blev afviklet over tre "halvlege" á 30 minutter, og undervejs fik ulvene vist, at de er tæt på at være klar til forårspremieren om to uger.

SønderjyskEs talenter fører U17 Divisionen ganske suverænt, men var overmatchet på dagen, i et opgør, hvor de kun havde bolden i korte intervaller.

Efter at bragt sig foran med 2-0 i de første tredive minutter, trak FCM U17 for alvor fra i den midterste periode, hvor holdet gik fra 2-0 til 7-0. De sidste tredive minutter bød på en reducering fra gæsterne, før FCM U17 rundede af med scoringen til kampens slutresultat.

Cheftræner Svend Graversen var forståeligt nok tilfreds, og konstaterede, at han har luksusproblemer, op til sæsonstarten.

- En god træningskamp, hvor vi fik set det, vi på forhånd havde håbet på. Der var mange spillere, der efterlod et positivt indtryk, og Søren (Bjerg, red) og jeg har en svær opgave i forhold til, hvilke elleve spillere der skal starte inde.

Tålmodighed blev belønnet
Under opstarten har trænerteamet arbejdet med at videreudvikle FCM-spillestilen, og de foreløbige erfaringer med en lidt mere tålmodig tilgang har været positive.

Mod Haderslev sørgede spillerne for at holde fast i bolden indtil gæsterne lagde presset. Også i afslutningsfasen blev der spillet med omtanke, og i stedet for at trykke af første gang muligheden bød sig, spillede spillerne chancerne store. Det klædte holdet, og det bliver spændende at se, om takterne kan overføres til U17 Ligaen.

Kampen gav også en klar indikation af, hvor meget FCM U17 har flyttet sig i løbet af et halvt år - tilbage i august tabte ulvene med 3-1 til dagens modstander i det, der var generalprøven forud for sæsonstarten i U17 Ligaen.

Der resterer nu blot en enkelt træningskamp for FCM U17 - den spilles næste lørdag kl. 14, hvor Esbjerg tager imod ulvene.

FC Midtjylland U17 - Haderslev U17 8-1 (2-0/5-0/1-1)

Målscorere for FCM U17: Sebastian Buch Jensen (2), Mikkel Jakobsen (2), Mads Vang, Andreas Murbeck, Sebastian Hairing Lodahl, Mads Carlson

Truppen til kampen: Oliver Ottesen, Simon Petersen - Mads Friis, Andreas Murbeck, Aksel Smith-Petersen, Andreas Jespersen, Sebastian Nielsen, Mathias Nors, Nicolai Damkjær, Malte Jürgensen - Jonathan Christensen, Mads Olsen, Sebastian Hairing Lodahl, Nikolaj Kirk, Mikkel Jakobsen, Andreas Poulsen, Mads Carlson - Mads Vang, Oliver Enevoldsen, Sebastian Buch Jensen