01.03.2015, 04:50 | Af: Administrator

Andersson: Fedt at spille på Brøndby Stadioin

Petter Andersson ser frem til aftenens opgør på Brøndby Stadion og bruger ikke energi på de blågules gode hjemmebanestatisik.

Spillemæssigt kom Brøndby godt fra start, men resultatmæssigt udeblev succesen. Det gjorde den til gengæld ikke for FC Midtjylland, som lagde fra land med en 3-0-sejr over OB.

Nu venter så årets første udebanekamp for midtjyderne, når Brøndby Stadion søndag aften lægger græs til 19. spillerunde i Alka Superligaen. Og her har hjemmeholdet været stærke i sæsonen med syv sejre af ni mulige, men det er ikke noget, der fylder hos de midtjyske spillere forud for opgøret.

- Det tænker man ikke på. Det er fedt at spille på Brøndby Stadion. Der er en god stemning og mange tilskuere. Jeg glæder mig bare til kampen. Om de har en god statistik eller ej, bruger jeg ikke så meget energi på, siger Petter Andersson.

- Det bliver en spændende og svær kamp, som kræver hårdt arbejde fra første minut. Vi skal gøre de ting, vi er gode til, og lykkes vi med det, så er mulighederne for et godt resultat også gode, vurderer den svenske midtbanedirigent, der i forårspremieren var rykket ud på højre kanten.

SE OGSÅ: Drømmemål af Petter Andersson

- Jeg har tidligere i min karriere i både Holland og Sverige i perioder spillet der, så jeg er ikke helt ny på positionen. Vi har haft nogle skader på kantspillerne, og så er det en mulighed at sætte mig på kanten, og det gør jeg, hvis holdet har brug for det, siger Andersson.

Han blev dog skubbet ind på den centrale midtbane i den sidste halve time af forårsåbningen, og det er da også der, han føler sig bedst tilpas. Han var tilfreds med holdets indsats i premieren mod OB.

- Det var en fin kamp. Vi stod godt på banen. Vi var kompakte som hold og pressede sammen og gav kun få muligheder væk. Der var vel kun et kvarter i første halvleg, hvor vi ikke var i kontrol. Ellers var det en solid indsats i 90 minutter, siger Petter Andersson.

Den 30-årige midtbanekreatør kan mod Brøndby spille sin kamp nummer 66 for FC Midtjylland.

Foto: FCM Foto